Juleferiefølelse, bare uten juleferie

I høst har det vært mange “planer”; jeg har liksom holdt av store deler av høsten til brannmannopptak i Oslo. MEN DET KOM JO FUCKINGS ALDRI, hehe. Opptaket er utsatt, og med noe vag informasjon om det har gjort at jeg har kuttet ut alle konkurranser i høst for å jobbe for brannmannopptaket. Men så er det noe med å fortsette å leve og utvikle seg selv om man går i denne “brannmannopptaks-bobla”. Man er jo ikke garantert jobb akkurat, og det er lurt å ikke satse alt på et så usikkert kort. Så jeg fortsetter naturligvis å jobbe i trenerjobben min som jeg har gjort i så mange år, og skaper min egen hverdag slik jeg vil ha den.

Derfor valgte jeg i å ta Trening og kreft studiet på NIH i høst, som jeg har skrevet om tidligere.

Forrige uke hadde jeg eksamen, med bestått – og jeg hadde seriøst helt glemt hvor deilig det er å bli ferdig med en eksamen. Det føles skikkelig ut som juleferie! Selv om jeg egentlig ikke har noe juleferie, hehe. Det er en helt annen mestringsfølelse å gjøre en sånn ting enn å klare nye greier på trening. Mestringsfølelse får jeg jo hver uke. Men å fullføre litt større prosjekter er utrolig gøy og tilfredsstillende. Litt som YSK-kurset også, og lastebillappen ikke minst. C-lappen kan vel nesten sammenlignes litt som en eksamen forøvrig, så når jeg tenker meg om har jeg jo faktisk holdt på med sånne her ting i en god stund nå.

IMG_5588.JPG

Hektisk er iallefall hverdagen, og jeg fikk en melding her om dagen om ikke jeg kunne skrive litt om åssen jeg får hverdagen til å gå opp med ful jobb, barn og så mye trening. Så jeg tenkte jeg skulle prøve å få tatt meg en time foran dataen og skrevet litt om det.

Men først nå er det jobbkveld på crossfit oslo, i kveld har jeg 3 klasser og kun 1 pt time. Rolig desember! NESTEN ferie 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s