Om meg

Jeg er en jente, dame, på 31 år, med samboer og to barn født i 08 og 11. Vi har det veldig bra, og jeg elsker hverdagen sammen med familien min.

Da jeg var 18 begynte jeg å jobbe hos SATS som gruppeinstruktør. Jeg var sjenert og likte ikke å være midtpunkt, så det var kanskje en litt rar jobb å få seg da. Men jeg digget det! Jeg begynte snart som personlig trener også, etter å ha tatt PT studiet på Idrettshøgskolen. Det tok jeg over litt tid, og var ferdig i 2007, mens jeg var gravid med datteren min. På samme tid fullførte jeg en 3årig bachelor på Norges IT høgskole, og har derfor også en bachelor i IT/programmering/webkommunikasjon. Jeg jobbet noen år med dette mens jeg hadde PT/instruktørrollen på deltid ved siden av. Etterhvert fikk jeg litt nok av IT-greiene, da jeg i hovedsak følte jeg alltid ble satt på prosjekter jeg ikke hadde noe å gjøre på. Jeg fikk “nok”, og begynte å jobbe i SATS som PT og instruktør på fulltid. Der jobbet jeg frem til mai 2016.

I 2014 begynte jeg nemlig å trene på crossfit Oslo i Nydalen. Det var skikkelig gøy, og jeg fant fort ut at dette var noe for meg. Drømmen ble derfor å jobbe der som PT og coach. Og 2016, første året jeg også (noe overraskende ovenfor meg selv) deltok i Crossfit Regionals (typ, EM) på lag med 5 andre, så tok jeg med meg PT virksomheten min til Crossfit Oslo.

Disse årene har jeg også blogget i et bloggnettverk som ikke tok helt av; de tjente ingen penger, så det ble etterhvert lagt ned. Jeg digget å blogge, men følte ofte jeg ikke rakk rundt; så når det ble avluttet, var det nesten en liten lettelse, siden jeg føler jeg kan ta kontrollen litt tilbake selv. Litt sånn både og, på en måte 😉

Det siste halvannet året har jeg også stått veldig på for å prøve å bli brannmann. Det er en vanskelig og lang prosess for en uten så veldig relevant bakgrunn, så målet har vært å bygge opp en OK cv. Derfor jobber jeg deltid (eller, bruker “fritiden” min på) hos Viking Redningstjeneste som bilberger. Det er faktisk overraskende gøy, jeg koser meg på jobb de dagene jeg er der. Det er en utrolig flott samling av folk; originale folk som er skikkelig gode! Jeg trives veldig godt der, og er stolt av å være en del av det.

Jeg driver også selv “aktivt” med crossfit, og deltar i de konkurransene jeg har mulighet til. Jeg bruker mye tid, energi og til tider penger på det, men så blir jeg jo bedre også – så det er verdt det for meg. Jeg synes det gjør meg til en bedre meg, bedre mamma osv. Med en egen interesse for noe, som blir litt avbrekk og ikke minst en motivasjon og en mening med å gjøre det jeg gjør.

Derfor ser det kanskje ut som at jeg har endel ting på G. og joda; som mamma til to skolebarn, med hageprosjekter på gang i et hus vi har bodd i en kort stund, med egensnekring og ting hjemme; med brannmannprosjektet, crossfit’en og jobb 2 steder, så går ukedagene fort. Men jeg bare ELSKER det! For meg handler det om å være positiv, se løsninger, og gjøre det jeg kan for at fremtiden min (og familien min sin) skal bli så bra som mulig. Samtidig som jeg setter stor pris på det jeg har her og nå. ❤

Advertisements