Trening, bootcamp, kosthold

Jeg trener mange forskjellige mennesker med ulike bakgrunner, mål og forutsetninger. Både fysisk der vi møtes, og programoppfølging/kosthold online over Fitbot (app)/mail/sms. Jeg har PT timer fysisk på Crossfit Oslo i Nydalen, der jeg også holder litt klasser og gjør litt andre småting. Jeg har også personlig trening hjemme og ute.

Det jeg ønsker fra deg er at du er åpen for å gjøre en endring for å bli bedre. Er du det, skal jeg hjelpe deg å nå målet ditt.

Bedriftstrening
Trening på jobben er genialt, det er vi vel alle enige om!
Jeg kan komme til bedriften deres og trene dere on site, vi kan trene på Crossfit Oslo i nydalen, eller vi kan trene ute. Det er opp til dere! Om det er ønske om det, kan man også kombinere bedriftstrening med individuelle PT timer/PT i gruppe, for å få en enda større tilslutning og helhet på det.

Bootcamp
Jeg kjører bootcamp på Høybråten ukentlig, og kan leies inn til bootcamps på forespørsel fra grupper.

IMG_9203 2

Priser/betaling

Prisene kommer an på størrelse på gruppe ved bedriftstrening og bootcamps. PT prisene mine kommer også an på om de er på Crossfit Oslo, eller om de er ute/hjemme, og om det er 1-2.. -6 personer som trener. Ta kontakt for å høre om priser for det du tenker på.

Online coaching/kosthold koster 1300 (1 mnd) 1100 (6 mndr) i mnd.

Betaling skjer enten via Vipps-butikk (Helene Vabø Thorsen), faktura eller Crossfit Oslo sitt betalingssystem (mindbodyonline.com, for timer gjennomført der).